Γιάννης Κομμάτης: ποιοι και γιατί αποκαλούσαν “αγαθό γίγαντα” τον άτυχο στρατιωτικό

Γιατί αποκαλούσαν “αγαθό γίγαντα” τον αδικοχαμένο στρατιωτικό, Γιάννη Κομμάτη;

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η διπλή δολοφονία των δύο φίλων, Γιάννη Κομμάτη και Κωνσταντίνου Σγουρού, στη Μάνη, για οικονομικές – όπως φαίνεται – διαφορές.

Όπως βέβαια, προέκυψε από τις ομολογίες των δύο 19χρονων δραστών, στόχος τους ήταν μόνον ο Κωνσταντίνος Σγουρός και όχι ο Γιάννης Κομμάτης, ο οποίος απλά συνόδευσε τον φίλο του αγνοώντας την ενέδρα θανάτου.

Ο Γιάννης Κομμάτης που ζούσε στο Κόκκαρι της Σάμου, σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων αλλά τον κέρδισε ο στρατός, όπου υπηρετούσε ως οπλίτης πενταετούς θητείας στο νησί του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνάδελφοί του στο στρατόπεδο τον αποκαλούσαν o «αγαθός γίγαντας» λόγω της μυικής διάπλασης και της αγάπης που είχε για τη γυμναστική και το bodybuilding.

Η γυμναστική και τα τατουάζ ήταν δύο από τα μεγάλη πάθη του Γιάννη Κομμάτη, που είχε κοινά με τον φίλο του Κωνσταντίνο Σγούρο, που επίσης δολοφονήθηκε στη Μάνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος» ο Γιάννης Κομμάτης σκόπευε να ανοίξει κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής και είδη γυμναστικής στη Σάμο.

«Η ζωή μου αποτελείται από δυο πράγματα. Το πρώτο είναι το γυμναστήριο και ότι περιλαμβάνει αυτό και το δεύτερο το αμάξι μου. Θα καταλάβετε γιατί δεύτερο σε αξία είναι το αυτοκίνητό μου όταν το δείτε. Κλείνω τώρα, ώρα για γυμναστήριο…» έγραφε πριν λίγο καιρό στο Facebook ο Γιάννης Κομμάτης.

Διαβάστε ποιοι οι 19χρονοι δολοφόνοι των Κωνσταντίνου Σγουρού και Γιάννη Κομμάτη, ποιοι οι Κωνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης, πώς δολοφονήθηκαν οι δύο 26χρονοι Κωνσταντίνος Σγουρός και Γιάννης Κομμάτης και πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου για τους Γιάννη Κομμάτη και Κωνσταντίνο Σγουρό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.