Ποιος γιος πασίγνωστου ηθοποιού συνελήφθη για ναρκωτικά

Ποιος γιος πασίγνωστου ηθοποιού συνελήφθη για ναρκωτικά; Διαβάστε τι βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο γιος του σταρ του κινηματογράφου από το Χονγκ Κονγκ Τζάκι Τσαν συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών από την κινεζική αστυνομία, η οποία κατέσχεσε στην κατοικία του περίπου 100 γραμμάρια κάνναβης, αναφέρουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 32χρονος Τζέισι Τσαν, ο οποίος είναι και ο ίδιος ηθοποιός και τραγουδιστής, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Πεκίνο μαζί με τον δημοφιλή ηθοποιό της Ταϊβάν, Κάι Κο, 23 ετών, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα στη διάρκεια της νύκτας.
Αμφότεροι συνελήφθησαν αφού τους έγιναν τεστ και διαπιστώθηκε πως είχαν κάνει χρήση μαριχουάνας, ανέφερε η αστυνομία.

1481953 (1)Ο κ. Τσαν και ο κ. Κο συνελήφθησαν στο κέντρο του Πεκίνου έπειτα από πληροφορίες οι οποίες δόθηκαν στην αστυνομία από κατοίκους, σύμφωνα με την εφημερίδα Global Times. Οι δυνάμεις της τάξης ανακάλυψαν επίσης πάνω από 100 γραμμάρια κάνναβης στη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησαν στην κατοικία του Τζέισι Τσαν.

Ο γιος του Τζάκι Τσαν είναι επίσης ύποπτος ότι «προέτρεψε» και άλλα άτομα να καταναλώσουν ναρκωτικά, μετέδωσε επίσης το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Από την αρχή της χρονιάς, οι κινεζικές αρχές έχουν συλλάβει τουλάχιστον δέκα διασημότητες για χρήση ναρκωτικών, στο πλαίσιο μιας πολυδιαφημισμένης εκστρατείας.

Σ’ ένα βίντεο που μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, ο Τζέισι Τσαν εμφανίζεται κάτωχρος να τρέμει από το φόβο όταν ένας αστυνομικός με πολιτικά του δείχνει τα γεμάτα κάνναβη μικρά κουτιά που έχει βρει.

Ο Τζάκι Τσαν υπήρξε στο παρελθόν αντιπρόσωπος στην Συμβουλευτική Πολιτική Συνέλευση του Κινεζικού Λαού (σώμα του κοινοβουλίου χωρίς πραγματική εξουσία), ενώ η ειρωνεία είναι πως ο σταρ αυτός των πολεμικών τεχνών είχε διορισθεί το 2009 «πρεσβευτής» της εκστρατείας κατά των ναρκωτικών που διεξάγει το Πεκίνο.

Διαβάστε ποιος είναι ο 20χρονος γιος πασίγνωστου ηθοποιού πιάστηκε με κοκαΐνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.