Έκπληξη μεγατόνων: η «Hello Kitty» δεν είναι γάτα (!)

Ποιο μυστικό κρύβει η Hello Kitty;

Ιδιαιτέρως διαδεδομένη είναι η ιαπωνική φιγούρα της Hello Kitty, η οποία “ζει” τα τελευταία 40 χρόνια και είναι πολύ συμπαθής στα μικρά -κυρίως- κοριτσάκια!

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Hello Kitty φιγουράρει σε τσάντες, πορτοφόλια, κοκαλάκια για τα μαλλιά, τετράδια, κασετίνες και χίλια δυο άλλα προϊόντα, μια έκπληξη έρχεται να ανατρέψει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την εν λόγω κούκλα.

Η αγαπημένη λοιπόν, Hello Kitty, δεν είναι γάτα, όπως πολλοί πίστευαν τόσο εξαιτίας του παρουσιαστικού όσο και λόγω του ονόματός της, αλλά απλώς ένα μικρό κορίτσι.

Την αποκάλυψη έκανε η ανθρωπολόγος Christine R. Yano από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, που είναι και η επιμελήτρια της έκθεσης για την Hello Kitty, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Αμερικανο-Ιαπωνικό Μουσείο στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο.

Όπως εξηγει η καθηγήτρια η παρατήρηση αυτή ήταν η πιο σημαντική που της έκανε η εταιρεία που δημιούργησε τη συμπαθή φιγούρα, η Sanrio.

Εκτός από αυτό, που είναι και το πλέον συνταρακτικό, η Yano πληροφορεί ακόμα μέσω των Los Angeles Times, πως η Hello Kitty είναι Βρετανίδα, Σκορπιός στο ζωδιο, της αρέσουν οι μηλόπιτες, έχει μια δίδυμη αδερφή και πηγαίνει στην τρίτη τάξη, ενώ το πλήρες όνομά της είναι Kitty White.

Δείτε την κούκλα Conchita Barbie.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.