Μενεγάκη – Παντζόπουλος: άγριος τσακωμός για τα μάτια της Σπυροπούλου

Πώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στάθηκε αφορμή για τον άγριο τσακωμό μεταξύ ΜενεγάκηΠαντζόπουλου;

Δύσκολο φάνηκε και το φετινό καλοκαίρι για την πασίγνωστη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά την απόφαση – κόλαφο του δικαστηρίου, που όρισε να καταβάλει στον Γιάννη Λάτσιο το ποσό των 700.000 ευρώ, η ίδια με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο, επέλεξαν την Άνδρο για λίγες ημέρες χαλάρωσης.

Βέβαια, κι εκεί το σκηνικό δεν ήταν πρόσφορο για ξεκούραση και ξέγνοιαστες στιγμές, καθώς η Ελένη Μενεγάκη είχε να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα, που ακούει στο όνομα… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Τι και αν οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις; Τι και αν “μοστράρονται” ως καλές φίλες; Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έγινε έξαλλη με τη νέα πολλά υποσχόμενη (;) παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τις εξωφρενικές απαιτήσεις της από τον Alpha.

Ωστόσο, το “μακελειό” δεν σταματά εδώ, καθώς βλέποντας η Ελένη Μενεγάκη, τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο να παίρνει το μέρος της νεαρής Σπυροπούλου, η βασίλισσα της πρωινομεσημεριανής ζώνης “έβγαλε” κυριολεκτικά φωτιές!

Όπως αναφέρει το YES!, το ζευγάρι αντάλλαξε βαριές κουβέντες και σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό τους περιβάλλον κανένας δεν φαινόταν διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Ποιες ήταν όμως, οι απαιτήσεις της Σπυροπούλου, που εκνεύρισαν την Ελένη Μενεγάκη;

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα μπορούσε να λείπει από τον Alpha. Έτσι, λοιπόν, μετά το δοκιμαστικό που έκανε με τον Αντώνη Λουδάρο, η παρουσιάστρια φρόντισε να επιβάλει κάποιους «όρους» σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της εκπομπής της. Πρώτα απ’ όλα απαίτησε από τους τεχνικούς το πλατό της να είναι πάντα «στημένο», έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να «λύνεται» και να χρησιμοποιείται για άλλη εκπομπή. Στη συνέχεια ζήτησε όλα τα βιογραφικά των ανθρώπων που θα πλαισιώνουν την εκπομπή της, ενώ απαίτησε από εκείνους αποκλειστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει με κανέναν τρόπο οι άνθρωποι να δουλεύουν και αλλού. Φυσικά όλα αυτά τα «θέλω» της Κωνσταντίνας φανερώνουν περίτρανα ότι επιθυμία της είναι να ακολουθήσει τις τακτικές που έχει εφαρμόσει η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια στο παρελθόν έχει αρνηθεί ότι την μιμείται, αλλά τα γεγονότα δεν φαίνεται να την επιβεβαιώνουν!

Διαβάστε τι αξίας διαμάντια αγόρασε η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.