Μιχάλης Χατζηγιάννης: ποιο “παλάτι” του παίρνει η τράπεζα, πόσα χρωστάει [φωτο]

Ποιο σπίτι παίρνει η τράπεζα από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Τι ποσό οφείλει ο τραγουδιστής;

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος αναγκάζεται να παραδώσει στην τράπεζα το αγαπημένο του σπίτι – ξενοδοχείο στη Σαντορίνη.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, αποφάσισε να το παραχωρήσει στην τράπεζα για την αποπληρωμή του δανείου. Η αγορά αυτού του σπιτιού στη Σαντορίνη, αποτελούσε ένα όνειρο ζωής για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά πλέον είναι αναγκασμένος να το αποχωριστεί και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε ο ιδανικός αγοραστής, θα πρέπει να δοθεί στην τράπεζα από όπου είχε πάρει το δάνειο για να το αγοράσει και να το φτιάξει!

Πρόκειται για ένα θέρετρο στο Ημεροβίγλι με θέα το ηφαίστειο! Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει όμως άλλη επιλογή, αφού μεταξύ όλων όσων ανήκουν στην ακίνητη περιουσία του (μεζονέτες στην Πάρο, στην Κύπρο αλλά και σε άλλα μέρη) προτιμάει να σώσει άλλα πράγματα και να χάσει το παλάτι του στη Σαντορίνη. Όταν αρχικά αγόρασε την εν λόγω τεράστια έκταση με την εντυπωσιακή βίλα την προόριζε για το ησυχαστήριο του, τόσο για τον ίδιο, αλλά και τη σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με τους επαΐοντες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, βάζοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο χρειάστηκε να πάρει και ένα τεράστιο δάνειο από την τράπεζα για να το αγοράσει αλλά και να το ανακαινίσει, με την αξία του να ξεπερνάει τις 990.000 ευρώ.

Δείτε τη φωτογραφία από το ξενοδοχείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Σαντορίνη:
χατζηγ

Διαβάστε πώς η κρίση χτύπησε Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.