Μητροπάνος: πουλήθηκε η μονοκατοικία του, ποιος ο αγοραστής

Πόσο πουλήθηκε η μονοκατοικία που ζούσε ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος; Ποιος είναι ο αγοραστής της μονοκατοικίας του;

Το ακίνητο σήμα-κατατεθέν η κατακόκκινη μονοκατοικία όπου ζούσε στο Παλαιό Ψυχικό με την οικογένειά του ο αξέχαστος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος, πλέον έχει άλλον κάτοικο. Και δεν είναι άλλος από τον νέο πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φαρίντ Φερνάντεζ.

Αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου, αποτελεί την πρεσβευτική κατοικία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, σύμφωνα με το Έθνος. Ο Ούγκο Τσάβες, ο Νίκολας Μαδούρο και ο Μπολιβάρ έχουν πλέον λάβει περίοπτη θέση μέσα στην οικία όπου άλλοτε ζούσε ο Δημήτρης Μητροπάνος με τη σύζυγο και τις δύο του κόρες.

«Όταν ξεκινήσαμε να ψάχνουμε να νοικιάσουμε σπίτι για να μεταφέρουμε την πρεσβεία, δεν γνωρίζαμε πως αυτό ήταν το σπίτι του Μητροπάνου», δηλώνει ο Φαρίντ Φερνάντεζ και συνεχίζει: «Με ενημέρωσαν αμέσως πως πρόκειται για την παλαιά οικία ενός πολύ δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή… Αγαπώ τη μουσική γενικά και όταν έφτασα στην Ελλάδα θέλησα να γνωρίσω τη μουσική παράδοση. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός πως οι Έλληνες ξέρουν να εκτιμούν την παραδοσιακή τους μουσική περισσότερο από πολλούς άλλους λαούς επηρεασμένους από την πολιτιστική παγκοσμιοποίηση».

Δείτε την βιογραφία του Δημήτρη Μητροπάνου που θα μείνει ένας αξέχαστος τραγουδιστής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!