Νικολόπουλος: σάλος με το ομοφοβικό tweet εναντίον του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου [φωτο]

Ποιο το απίστευτο tweet του Νίκου Νικολόπουλου για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου; Δείτε τη φωτογραφία.

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και κυρίως στα social media με την απίστευτα ομοφοβική ατάκα του Νίκου Νικολόπουλου εναντίον του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ έκανε το… λάθος να αρραβωνιαστεί τον σύντροφό του. Μ’ αυτή την αφορμή, δέχτηκε στο twitter την επίθεση του Νίκου Νικολόπουλου, που είναι και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανατροπής, στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Νίκος Νικολόπουλος αρχικά έκανε μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε το εξής: “ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ …. ΠΟΥΣΤ@ΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!”

Μετά από αυτήν την ανάρτηση, ο ίδιος δέχθηκε μεγάλες επικρίσεις εξαιτίας της παραπάνω δημοσίευσης, ωστόσο η πιο σημαντική απάντηση από όλες ήταν αυτή του… ίδιου του Λουξεμβούργιου Πρωθυπουργού, ο οποίος του απευθύνθηκε δηκτικά, αναφέροντας: “Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη”.

Λίγο αργότερα πάντως, ο Νίκος Νικολόπουλος ανέβασε νέο tweet – μάζεμα ανέφερε: “Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: “Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων”.. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ”, αλλάζοντας ουσιαστικά την λέξη που προκάλεσε το “κύμα” αντιδράσεων, με την λέξη “κίναιδων”, κάνοντας και μία ετυμολογική ανάλυση.

Δείτε τα tweet του Νίκου Νικολόπουλου για τον πρωθυπουργό Λουξεμβούργου:

Διαβάστε ποιο το πρόστιμο στον Alpha για το ομοφοβικό σχόλιο του Βερύκιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.