Σάλος με τον Πατρινό που εμφανίζεται ως μάνατζερ της Νίνας Λοτσάρη

Ποιος ο Πατρινός, που εμφανίζεται ως μάνατζερ της Νίνας Λοτσάρη;

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα με γνωστό πρόσωπο από την τοπική τηλεόραση της πόλης, ο οποίος “ψαρεύει” νέα παιδιά για casting λέγοντας πως είναι μάνατζερ της γνωστής ηθοποιού και τραγουδίστριας, Νίνας Λοτσάρη.

Ο εν λόγω Πατρινός, αποστέλλει ιδιωτικά μηνύματα σε διαδικτυακούς φίλους του, υποστηρίζοντας ότι έχει τον τρόπο να τους προωθήσει για ακρόαση από τη Νίνα Λοτσάρη, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως «φίλη του»!

Σύμφωνα με τα μηνύματα που αποστέλλει, πρόκειται για συμμετοχή σε μια νέα τηλεοπτική σειρά συνεχείας στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Νίνα Λοτσάρη, αφού θα παρουσιάζεται η ζωή της. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υπόσχεται, μπορεί να εξασφαλίσει σε όποιον το επιθυμεί μία θέση για ακρόαση, από την παραγωγή της σειράς.

Ωστόσο, για να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την όλη διαδικασία και προκειμένου να διαπιστώσει προσωπικά, εάν ο ενδιαφερόμενος συγκεντρώνει τα απαραίτητα καλλιτεχνικά στοιχεία, ο… μάνατζερ παραπέμπει σε κατ’ ιδίαν συνάντηση! Ήδη, διάφοροι Πατρινοί τραγουδιστές και άλλα πρόσωπα που έχουν λάβει τα σχετικά μηνύματα, αναρωτιούνται πώς ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος απέκτησε τέτοια δικαιοδοσία, αφού δεν γνωρίζουν να έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη Νίνα Λοτσάρη.

Πάντως, κάποιοι από τους παραλήπτες των μηνυμάτων έχουν ανταποκριθεί και έχουν επιδείξει ενδιαφέρον ώστε να συναντηθούν με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο- «μάνατζερ» της… Νίνας Λοτσάρη.

Δείτε τη φωτογραφία της Νίνας Λοτσάρη που προκάλεσε σάλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.