Πυρ και μανία η Παπαρίζου με την Καινούργιου: πώς “στόλισε” την παρουσιάστρια

Τι συνέβη μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και της Κατερίνας Καινούργιου;

Έξαλλη εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου με την ξανθιά παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και το “Καλοκαίρι Παντού” με αφορμή ρατσιστικά – όπως ανέφερε – σχόλια, που ειπώθηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή.

Όλα ξεκίνησαν – όπως αναφέρει το YES! – όταν το πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τοποθετήθηκε για τα… μπικίνι, που επιλέγουν να φορέσουν γυναίκες μεγαλύτερων ηλικιών με την Έλενα Παπαρίζου να ξεσπά λέγοντας “Βλέποντας την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου, είδα νεαρά κορίτσια 25 χρόνων να κρίνουν μεγαλύτερες κυρίες επειδή φορούσαν μπικίνι στην παραλία. Βούρκωσα και έκλεισα την τηλεόραση. Μετά τα 30, δηλαδή, απαγορεύεται να βγεις στην παραλία; Είναι δυνατόν να κατηγορείς τους ανθρώπους για το πώς βγαίνουν στη θάλασσα; Συμπαθώ τους παρουσιαστές, αλλά τι γραμμή είναι αυτή που ακολουθούν; Όλοι θα πάμε στα 50 κι αυτό που συμβαίνει είναι κοινωνικός ρατσισμός». Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι και η ίδια πήρε κάποια κιλάκια παραπάνω: «’Έβαλα περισσότερα κιλά όταν είπα ότι θα τρώω μια και καλή, παρά όταν κάνω πολλά μικρά γεύματα μέσα στη μέρα”.

H Κατερίνα Καινούργιου, όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει, αφού μέσα από το προσωπικό της blog δήλωσε “Την Έλενα Παπαρίζου την εκτιμώ πραγματικά. Και είχε δίκιο στην τοποθέτηση της. Όμως, “κοινωνικός ρατσισμός”, όπως η ίδια το όρισε, θα ήταν να επιβάλω τις θέσεις μου στους συνεργάτες μου ή να απαγορεύσω να ακούγονται θέσεις διαφορετικές από τη δική μου”.

Διαβάστε πώς ο Ηλίας Ψινάκης γελοιοποίησε την Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.