Ρένα Δούρου ορκωμοσία: γιούχα, πολιτικοί όρκοι και παρουσίες έκπληξη [video]

Τι συνέβη στην ορκωμοσία της Ρένας Δούρου; Δείτε το βίντεο.

Και επισήμως είναι πλέον Περιφερειάρχης Αττικής, η Ρένα Δούρου, αφού πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελετή της ορκωμοσίας της, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Μανώλη Γλέζου.

Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων, όπως είχε επιλέξει η Ρένα Δούρου, ενώ με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν ο κ. Παφίλης, η κυρία Γιαννακάκη και ο κ. Τζήμερος.

Μεταξύ των δηλώσεών της, η Ρένα Δούρου ανέφερε “Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε για να γράψουμε, όχι απλά ένα νέο κεφάλαιο. Αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια. Ένα βιβλίο με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον». Η ίδια συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες «θα έχουν, από δω και στο εξής, τον πρώτο λόγο στην Περιφέρεια Αττικής, για να γίνει η Αττική χώρος αντάξιος της μακράς της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσής της, χώρος ευημερίας και ανάπτυξης”.

Ωστόσο, η τελετή της ορκωμοσίας δεν κύλησε με τους ίδιους χαλαρούς ρυθμούς, καθώς δεν έλειψαν τα ευτράπελα!

Την ώρα λοιπόν, που η Ρένα Δούρου ορκιζόταν πολιτικά, Χρυσαυγίτες άρχισαν να φωνάζουν και να την αποδοκιμάζουν, ωστόσο η νέα Περιφερειάρχης επέλεξε να παραμείνει στο μικρόφωνο και να συνεχίσει κανονικά την ορκωμοσία της.

Δείτε τα βίντεο από την ορκωμοσία της Ρένας Δούρου και την επίθεση των Χρυσαυγιτών:


Διαβάστε ποιος ο σύντροφος της Ρένας Δούρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.