Ηράκλειο, τροχαίο: θρήνος και οδύνη για τον θάνατο του Μανώλη και της Ελισάβετ, πώς έγινε

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο; Πώς βρήκαν τραγικό θάνατο ο Μανώλης και η Ελισάβετ;

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι, τον Μανώλη και την Ελισάβετ, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στην άσφαλτο.

Ο νεαρός Μανώλης, που πριν από μερικά χρόνια έλαβε ένα δώρο ζωής, καθώς αναγκάστηκε να λάβει μόσχευμα για το συκώτι του κι έτσι να συνεχίσει να ζει μια κανονική ζωή, που όμως έμελλε να χάσει μ΄αυτόν τον τραγικό τρόπο, χωρίς μάλιστα να φταίει! Συνοδοιπόρος σ΄αυτό το μοιραίο ταξίδι και η φίλη του η 33χρονη, Ελισάβετ από την Κομοτηνή που είχε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα με τον νεαρό από το Κοκκίνη και ήταν ζευγάρι στη ζωή…και στο θάνατο!

Ο 34χρονος Μανώλης μαζί με τη φίλη του Ελισάβετ κινούνταν με τη μηχανή τύπου τσόπερ με κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα ένας Ρώσος τουρίστας μαζί με τη σύζυγο του και το παιδί τους εκινούντο προς την αντίθετη κατεύθυνση με προορισμό το Ηράκλειο. Εντελώς ξαφνικά κι επειδή προφανώς μπερδεύτηκε (ο Ρώσος) στο δρόμο αποφάσισε, εγκληματικά, να κάνει αναστροφή στο ενοικιαζόμενο κάμπριο αυτοκίνητο του και να αλλάξει κατεύθυνση.

Ο νεαρός Μανώλης αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στο αυτοκίνητο και το νεαρό ζευγάρι, που σημειωτέον δεν φορούσε κράνος, να φύγει με δύναμη από τη μηχανή και να προσκρούσει με ένταση στο έδαφος.

Σημειώνεται, πως αυτήν την ώρα τόσο η μηχανή όσο και το αυτοκίνητο εξετάζονται από ειδικούς εμπειρογνώμονες της ΕΛΑΣ, για να εξακριβωθούν τα ασφαλή αίτια της τραγωδίας.

Διαβάστε πώς σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.