“Πέθανε ο Βαρδής από καρκίνο”: Ανυπόστατες φήμες, ποιος τον πέθανε

Ποιο μεγάλο και “έγκυρο” site έγραψε οτι πέθανε ο Αντώνης Βαρδής; Ποια η οργισμένη απάντηση του Γιάννη Βαρδή στο ψευδές άρθρο ότι πέθανε από καρκίνο;

Το οτι ο Αντώνης Βαρδής δίνει μάχη με τον καρκίνο είναι γνωστό, όμως αυτό που συνέβη ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το γνωστό site του Κώστα Βαξεβάνη www.koutipandoras.gr δημοσίευσε πως ο Αντώνης Βαρδής πέθανε. Αυτή η είδηση μάλιστα αναπαρήχθη από πολλά blogs και όπως ήταν λογικό και επόμενο στενοχώρησε όλον τον κόσμο που έχει μεγαλώσει με τα τραγούδια του.

vardis-pethane-karkinos

Η εν λόγω πληροφορία φυσικά δεν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας. Ο Γιάννης Βαρδής μάλιστα το διέψευσε με το εξής tweet: «Ρε παιδιά τι λέτε::::: Μια χαρά είναι ο πατέρας μου».

Ενώ λίγο μετά έγραψε το εξής οργισμένο μήνυμα: «Κάποιος να μου βρει τον κύριο που έγραψε ότι έφυγε ο πατέρας μου. Να μάθω ποιος ήθελε να πάρει ακόμα και τώρα λάμψη από έναν φωτεινό άνθρωπο», συνοδευόμενο από μια φωτογραφία που τα λέει όλα:
vardis_apantisi giannis

Το να πεθαίνουν κάποιοι διάσημους στο Internet δεν είναι μια καινούργια μόδα, αλλά κάτι που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και ειδικότερα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, όπως είναι ο Αντώνης Βαρδής που ταλαιπωρείται από τον καρκίνο.

Διαβάστε ποια τα τελευταία νέα για την υγεία του Αντώνη Βαρδή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.