Χάρις Αλεξίου: η απίστευτη τούμπα εν ώρα συναυλίας [video]

Δείτε την τούμπα της Χάρις Αλεξίου σε συναυλία της στη Σύρο.

Πολλοί είναι εκείνοι, που θα μπορούσαν να πουν πως “το κακό μάτι” έφαγε τη Χάρις Αλεξίου, καθώς μετά τη συναυλία, που έδωσε για τις καθαρίστριες και τα παρατράγουδα, που ακολούθησαν δεν σταμάτησαν οι ατυχείς στιγμές για τη γνωστή τραγουδίστρια.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της Χάρις Αλεξίου στη Σύρου, όπου την τίμησαν περισσότεροι από 1.600 θεατές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να χειροκροτούν την τραγουδίστρια.

Για περισσότερες από δυο ώρες η Χάρις Αλεξίου ερμήνευσε τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνέθεσαν το σκηνικό για την πιο ατμοσφαιρική νύχτα του καλοκαιριού.

Ωστόσο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συναυλία, η Χάρις Αλεξίου -ενώ τραγουδούσε- έμπλεξε το τακούνι της στην βάση του μικροφώνου και έπεσε κάτω στην σκηνή, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Αμέσως σταμάτησε η μουσική ενώ εκείνη δεν έχασε καθόλου την ψυχραιμία της και είπε στην ορχήστρα της «τι σταματήσατε ρε παιδιά;», όπως αναφέρει το Cyclades24.

Δείτε το βίντεο με την τούμπα της Χάρις Αλεξίου στη σκηνή:

Διαβάστε γιατί απαγορεύτηκαν τα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.