Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Παρασκευή 1 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Παρασκευή θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Καλά θα κάνεις να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με σταθερότητα, υπομονή και επιμονή, προώθησε σήμερα ουσιαστικούς στόχους της ζωής σου και άφησε λίγο πίσω τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες, όταν πρόκειται για επενδύσεις, και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μερικές φορές κάποια άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με θέματα, που τελικά δεν είναι μεγάλης σπουδαιότητας. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα, μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση και την όρεξη να τους πραγματοποιήσεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μην αφήσεις σήμερα τους άλλους να σε καταδυναστεύουν και να σου κάνουν την ζωή δύσκολη και φρόντισε να βάλεις όρια, που δεν θα παραβιάζονται. Οι εσωτερικές συγκρούσεις δεν σε αφήνουν να δεις τις θετικές καταστάσεις που υπάρχουν στην ζωή σου και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με αυτά που έχεις ανάγκη.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη, που θα αποβούν ιδιαίτερα αρνητικά για την καριέρα σου. Τόλμησε οικονομικές επεκτάσεις, που μπορούν να σου αποδώσουν πιο αποδοτικές λύσεις από σήμερα και στο εξής, που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου και θα σε ευνοεί.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Λέοντα και να σε ευνοεί, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρχουν με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μπορεί μερικά πράγματα να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να μην εκνευρίζεσαι.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, επικοινώνησε σήμερα με ευελιξία και διπλωματία και θα καταφέρεις να πετύχεις σημαντικούς στόχους, που μπορούν να σου δώσουν ό,τι περιμένεις. Μην υπολογίζεις στην στήριξη των ανωτέρων σου, γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Οι έξυπνες και οι δημιουργικές ιδέες που θα σου χαρίσει ο Ερμής από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε βγάλουν από το τέλμα και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, πολλά θα είναι τα σχέδια εκείνα που θα αλλάξουν σήμερα τελείως ξαφνικά, λόγω της επέμβασης κάποιων ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο. Αντιμετώπισε τις ανατροπές που έρχονται θετικά και θα δεις ότι στο τέλος θα ωφεληθείς σημαντικά. Άλλωστε, λόγω της δυσχέρειας που επικρατεί, ακόμη και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου θα είναι άθλος.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, άλλαξε στάση σήμερα απέναντι στα άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν, σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Στηρίξου στις ικανότητές σου, για να μπορέσεις να κάνεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα, αφού μόνο έτσι θα ικανοποιηθείς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις βάλει πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για εσένα και μετά υιοθέτησε διαφορετικές συμπεριφορές.

Υδροχόος

Η ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, είναι δημιουργική για σένα και πρέπει να αξιοποιήσεις κατάλληλα τον χρόνο σου για να κάνεις πράγματα, που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό θα είναι προτού απαντήσεις να σκεφτείς πολύ καλά, αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα, για να πάρεις την γνώμη τους.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, την σημερινή Παρασκευή θα κινηθείς σε καλά επίπεδα, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Σκέψου πρακτικά και ρεαλιστικά, και βρες λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τους άμεσους συνεργάτες σου. Σκέψου και πάρε τις κατάλληλες αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις ζητήματα υγείας και εργασίας.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!