Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Σάββατο 2 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Αυγούστου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Δία. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για σένα και πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Σάββατο θα είναι αρκετά δύσκολο για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις με την συμπεριφορά σου, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτησή τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Φρόντισε λίγο και την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, συνέχισε στους ρυθμούς που εργάζεσαι και πολύ γρήγορα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση στα ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Παρθένος

ήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αυτό το Σάββατο. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όμως, γιατί η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μην χαλάς την διάθεσή σου αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου, και προσαρμόσου εύκολα.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πρόσεξε μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ δοκιμασμένα άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα καλό θα είναι η έντονη διανοητική σου δραστηριοποίηση να κατευθυνθεί σε κάτι πρακτικό και αποδοτικό, και όχι σε αφηρημένες έννοιες, όπως συνηθίζεις. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, ό,τι κι αν προκύψει στο διάβα σου. Κάποια δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να βάλεις τα όριά σου. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Υδροχόος

Φρόντισε σήμερα, φίλε Υδροχόε, να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα σε δυσκολέψουν και ίσως ξεφύγεις από τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα απαιτείς όλα εδώ και τώρα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν, θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!