Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Σάββατο 23 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου.

Κριός

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καλό θα ήταν να βάλεις ένα φρένο στο συναισθηματισμό σου. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή και να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οτιδήποτε παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν, αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις και απόψεις, μπορείς να βρεις τις λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Το πιο βασικό είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς, όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα, είναι να πάρεις δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά μπορεί να γίνει παγίδα, αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, εξαιτίας της νέας θέσης του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και θετική σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα, θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα καλό θα ήταν να βάλεις ένα φρένο στο συναισθηματισμό σου. Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή και να έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και να αναλογιστείς λάθη που έχεις κάνει και δεν θέλεις να επαναλάβεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις να συγκροτήσεις τη σκέψη σου και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σου συμβαίνουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή, για να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα. Μην χάσεις όποια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αλλά και το μυαλό σου επίσης! Προσαρμόσου εύκολα στα νέα δεδομένα, χωρίς να γκρινιάζεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά ευέλικτος και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην λειτουργείς με ισχυρογνωμοσύνη απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορεί να αμφιταλαντευτείς γύρω από διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Αν δεν στηρίξεις τις κινήσεις και τις ιδέες σου εσύ ο ίδιος, πώς θα πείσεις τους άλλους να σε υποστηρίξουν; Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, μόνο λίγη συναισθηματικότητα παραπάνω θα έχεις εξαιτίας της όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Δία που πρέπει να κοντρολάρεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι αρκετά εκείνα τα οποία δε σε ικανοποιούν στην ζωή σου και σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ ο ίδιος πρέπει να κάνεις κάτι, για να αλλάξεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν προβλήματα. Να ξέρεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις αλλαγές και να πας ένα βήμα μπροστά τα σχέδιά σου, αρκεί να το κάνεις μετά από ώριμη σκέψη και αφού μιλήσεις με δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι την κρίση τους.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα, που παρέμεναν μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να σταματήσεις να επαναπαύεσαι και να σκεφτείς λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα, για τη βελτίωση που επιθυμείς.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!