Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Σάββατο 30 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου.

Κριός

Αν είσαι Κριός, θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, μην εκνευρίζεσαι και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, από την Τετάρτη και μετά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα αγχωθείς και θα ζητάς δανεικά.

Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου σε γεμίζει με απίστευτη ενέργεια, που μπορεί όμως να σου επιφέρει και εκνευρισμό. Βάλε ένα πρόγραμμα στα πράγματα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς και μη καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Μην ξεχνάς ότι θα υπάρξουν πλανητικές συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των ημερών και πρέπει να είσαι προσεχτικός! Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως οφείλεις να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί μπορεί να προκύψουν κάποια μπερδέματα, που δεν θα είναι σοβαρά, αλλά θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.

Λέων

Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου απόφυγε να εκνευριστείς και να κάνεις κινήσεις, που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα, γι’ αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα εύκολα και χωρίς περαιτέρω γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

Παρθένος

Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αλλά με σκληρή δουλειά, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ φειδωλός στα έξοδα σου.

Ζυγός

Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις αναβάλεις άλλο.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πείσεις τους συνεργάτες σου να ακολουθήσουν τις ιδέες σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να υλοποιείς όλα εκείνα τα σχέδια που είχες κρύψει μέχρι πρότινος στο συρτάρι. Με τη βοήθεια του Ερμή στην Παρθένο, θα βρεις λύσεις για θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό, η συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ο Ερμής για τελευταίες μέρες στην Παρθένο, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του στον επαγγελματικό τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων, που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που κάνεις, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και ο Άρης από τον Σκορπιό θα συγκρουστεί με τον Κρόνο από το ίδιο ζώδιο, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις, ωστόσο οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε… επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια, που θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά αυτά συνεχίζουν να καθυστερούν, λόγω των αρνητικών επιρροών που θα δεχτείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τόσο από τη Νέα Σελήνη όσο και λόγω της αρνητικής όψης ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Μπορείς όμως να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους δρόμους, πιο ενδιαφέροντες, για την άνοδο της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα, γι’ αυτό μην αναβάλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Ιχθείς

Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν, γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!