Η 21χρονη με τα τρία στήθη. Παγκόσμιος σάλος [φωτο]

Δείτε τις φωτογραφίες με την 21χρονη κοπέλα με τα τρία στήθη.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί μιας 21χρονης που υποστηρίζει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση, όχι αυξητικής στήθους, αλλά προσθετικής… ενός ακόμη στήθους, με σκοπό να έχει τρία! Η νεαρή έχει διοχευτεύσει μάλιστα και τα… σχετικά πειστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να έχει τρία στήθη. Το αν είναι πραγματικές ή προϊόν φωτομοντάζ… εξετάζεται.

21chroni-tria-stithiΗ 21χρονη μασέρ Τζασμίν Τριντεβίλ (πρόκειται για ψευδώνυμο) υποστηρίζει στη σελίδα της στο Facebook, ότι πριν από λίγους μήνες υπεβλήθη σε προσθετική επέμβαση τρίτου στήθους. Κάτι το οποίο όπως υποστηρίζει ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού δεν έβρισκε καν πρόθυμο πλαστικό χειρουγό να της κάνει την επέμβαση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της χρειάστηκε να επικοινωνήσει με περισσότερους από 50 γιατρούς πριν βρει αυτόν που δέχθηκε τελικά να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος. «Ηταν πραγματικό δύσκολο να βρεθεί κάποιος γιατρός, γιατί η εγχείρηση αυτή αποτελεί σπάσιμο του ηθικού κώδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά η 21χρονη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη και πρόσθεσε: «Ο πλαστικος με υποχρέωσε να υπογράψω συμφωνητικό ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ το όνομά του καθώς φοβόταν ότι θα του δημιουργηθεί πρόβλημα». Η επέμβαση, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της νεαρής, κόστισε 20.000 δολάρια και περιελάμβανε την εισαγωγή ενθέματος σιλικόνης και την εμφύτευση θηλής. Μετά την εγχείρηση, ένα τατουάζ γύρω από τη θηλή συμπλήρωσε την…. εικόνα.

Οσο για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο; Η 21χρονη υποστηρίζει ότι προχώρησε στην επέμβαση αυτή προκειμένου να καταστρέψει την εικόνα της και να μην αρέσει πλέον στους άνδρες. «Δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού πια», προσέθεσε. «Σκέφθηκα ότι οι περισσότεροι άνδρες θα βρίσκουν την εμφάνισή μου περίεργη και αηδιαστική. Εγώ, ωστόσο, μπορώ ακόμη να αισθάνομαι όμορφη και καλά με τον εαυτό μου όταν βάφομαι και ντύνομαι ωραία».

Ωστόσο, σίγουρα οι άνδρες και η προσπάθεια απώθησής τους, δεν είναι ο μόνος λόγος που την οδήγησαν στο να λάβει την απόφαση αυτή, αφού η 21χρονη έχει προσλάβει μόνη της τηλεοπτικό συνεργείο που την ακολουθεί με σκοπό να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Στόχος της να προβληθεί από το ΜΤV

Οσον αφορά το πώς εξέλαβε ο περίγυρός της τη νέα της… εμφάνιση; Η 21χρονη υποστηρίζει ότι οι γονείς της αντέδρασαν έντονα. Η μητέρα της, όπως λέει, δεν της μιλάει και επέβαλε και στην αδελφή της Τζασμίν να κάνει το ίδιο. Να κόψει δηλαδή κάθε επικοινωνία μαζί της.

Το αν η 21χρονη όντως έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προσθετικής τρίτου στήθους ή οι φωτογραφίες που έχει διοχετεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι προϊόν photoshop αποτελεί ένα μεγάλο ερώτημα. Πόσο μάλλον όταν οι φωτογραφίες της κάτι θυμίζουν… Τι; Σκηνές από την ταινία Total Recall του Σβαρτζενέκερ, που είχε βγει στις αίθουσες το 1999. Σε αυτή εμφανιζόταν μια γυναίκα που είχε τρία στήθη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.