Εν εξάλλω ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Παραιτούμαι”

Γιατί δήλωσε πως παραιτείται ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Έξαλλος εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προειδοποίησε (ξανά) πως θα παραιτηθεί, ωστόσο, είναι γνωστό πως ποτέ δεν κάνει πράξη τις… απειλές του!

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον απόηχο των πολιτικών αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί μαζικής εκροής καταθέσεων σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ «Αν πει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το πρόβλημα της εθνικής συνεννόησης ειναι ο Άδωνις Γεωργιαδης και οι δηλώσεις μου, εγώ παραιτούμαι και αποχωρώ από την πολιτική».

Ταυτόχρονα, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως η Κουμουνδούρου δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις στα ζητήματα που έθεσε περί καλλιέργειας πολιτικής αστάθειας από την πλευρά της αντιπολίτευσης με αφορμή την προεδρική εκλογή.

Στο πλαίσιο αυτό, παρέπεμψε σε έκθεση της Bank of America, η οποία, όπως είπε, καταγράφει πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσέθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος στις υποσχέσεις που έχει δώσει και εκτίμησε πως τελικά η στάση αυτή θα αποδοκιμαστεί από τους ψηφοφόρους, καθώς οι υποσχέσεις αυτές δεν είναι υλοποιήσιμες.

Διαβάστε πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης έδιωξε 87 εκ. από τις τράπεζες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.