Τι συμβαίνει με την εκταφή του Αντώνη Βαρδή

Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή που προσπαθεί να πραγματοποιήσει η οικογένεια του;

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, η οποία πρέπει να διαχειριστεί τον πόνο της και παράλληλα να φροντίσει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή.

Η τελευταία του σύντροφος δεν έφυγε καθόλου από το νεκροταφείο ανήμερα της κηδείας, ενώ η οικογένεια δίνει μάχη με τον χρόνο ώστε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός ιδρύματος με το όνομά του, και να ταφεί η σορός του, στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, που ήταν και η τελευταία του επιθυμία του Αντώνη Βαρδή.

Μιλώντας στο Star, ο Χρήστος Δείξιμος είπε για τη σύντροφο του Αντώνη Βάρδη: «Η Φιλοθέη δεν έφυγε καθόλου από το νεκροταφείο. Ήταν εκεί».

Δείτε το βιογραφικό του Αντώνη Βαρδή, τα συγκινητικά μηνύματα στο twitter για τον Αντώνη Βαρδή, ποιες γυναίκες του Αντώνη Βαρδή σημάδεψαν τη ζωή του, ποιο το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή, δείτε τα 461 καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, το ξέσπασμα του διεθυντή του mega για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ποια η κατάσταση της κόρης του Αντώνη Βαρδή Καλλιστώς και ποιο το χυδαίο σχόλιο για τον Αντώνη Βαρδή στο facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.