Γιάννης Βαρδής: πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη

Ποια τα πρώτα λόγια του Γιάννη Βαρδή για τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη;

Τη δυσκολότερη μέρα της ζωής του φαίνεται πως περνά ο γνωστός τραγουδιστής και γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης, ο οποίος λύγισε στο άκουσμα του θανάτου του.

Καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και παραμονής του Αντώνη Βαρδή στο νοσοκομείο, ο Γιάννης στεκόταν στο πλευρό του ως άγρυπνος φρουρός, ενώ ήταν κι εκείνος, που μιλούσε με τους γιατρούς, τους συγγενείς και τους δημοσιογράφους για την πορεία του πατέρα του.

Ωστόσο, χθες λύγισε! Με την μοιραία ανακοίνωση από τους γιατρούς, ο Γιάννης Βαρδής φάνηκε πως δεν άντεξε. Έβγαλε από μέσα του όλη την πίεση, την άρνηση και την κούραση όλων αυτών των μηνών.

Μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδής τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει πως φοβόταν πολύ για τον πατέρα του Αντώνη, ενώ είχε αποκαλύψει πως είναι σε θέση να κατανοήσει τι γίνεται γύρω του, αλλά έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά και δεν περπατάει.

Διαβάστε το βιογραφικό του Αντώνη Βαρδή, τα συγκινητικά μηνύματα στο twitter για τον Αντώνη Βαρδή, ποιες γυναίκες σημάδεψαν τη ζωή του Αντώνη Βαρδή, ποιο το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή και δείτε τα 461 καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.