Βάνα: δείτε την άγνωστη σύζυγο του Αντώνη Βαρδή και μητέρα του Γιάννη και της Καλλιστώς [φωτο]

Δείτε την πρώην σύζυγο του Αντώνη Βαρδή και μητέρα του Γιάννη και της Καλλιστώς, Βάνα.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρισκόταν πάνω από τριάντα χρόνια, η πρώην γυναίκα του Αντώνη Βαρδή και μητέρα των παιδιών του, Βάνα.

Όπως αναφέραμε, η κ. Βάνα είναι η μητέρα του Γιάννη Βαρδή και της Καλλιστώς Βαρδή, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη, Αντώνη Βαρδή αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αμερική, εκεί όπου είχε γεννηθεί καθώς προερχόταν από οικογένεια Ελλήνων ομογενών.

Η Βάνα λοιπόν, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα, προτίμησε να ζήσει στη σκιά του Αντώνη Βαρδή και όταν ήταν μαζί και όταν τελικά χώρισαν. Ποτέ δεν θέλησε να φωτογραφηθεί δημόσια με τα παιδιά της ενώ το γεγονός ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες τη βοηθούσε να διατηρεί την ιδιωτικότητα που πάντα επιζητούσε.

Ωστόσο, όταν ο πρώην σύζυγός της Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή, εκείνη δεν μπορούσε να μην ταξιδέψει για να βρεθεί κοντά στα παιδιά της και να πει και εκείνη το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο με τον οποίο είχε ζήσει πάρα πολλά και που πάντα τους έδεναν τα δύο πολυαγαπημένα παιδιά τους.

Δείτε την πρώην σύζυγο του Αντώνη Βαρδή, Βάνα:
βαρδης

Διαβάστε ποια θεραπεία ακολούθησε ο Αντώνης Βαρδής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.