Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: άστεγη γυναίκα έμεινε έγκυος από τον πρίγκιπα (;)

Συναγερμός έχει “χτυπήσει” στο παλάτι μετά τους ισχυρισμούς άστεγης πως κυοφορεί το παιδί του πρίγκιπα!

Κι ενώ το Μπάκιγχαμ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον, ένα νέο σκάνδαλο φαίνεται πως ταράζει την ευτυχίας τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, άστεγη Βρετανή ισχυρίζεται πως είναι έγκυος στο παιδί του αδελφού του δούκα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπα Χάρι.

Πρόκειται για μια 38χρονη γυναίκα, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως ανέφεραν οι αρχές, μετά τη σύλληψή της. «Δεν σταματούσε να λέει πως πρέπει να δει από κοντά τον πρίγκιπα Χάρι για να του πει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο δεν μας αποκάλυπτε», τόνισε αστυνομικός.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, η φερόμενη εγκυμονούσα περιφερόταν τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους γύρω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ είχε αποπειραθεί τρεις φορές να σκαρφαλώσει – νύχτα – στον φράχτη, προκειμένου να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι.

Προς το παρόν, ο Χάρι δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με το περιστατικό. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του δήλωσε: «Ελπίζει η γυναίκα αυτή να λάβει σύντομα την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται».

Διαβάστε πώς αντέδρασε η Ελισάβετ στην εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.