Mπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: η απίστευτη ρήτρα στο προγαμιαίο συμβόλαιο τους

Ποια η απίστευτη ρήτρα στο προγαμιαίο συμβόλαιο των Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί;

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αιφνιδίασαν τους πάντες πριν από λίγο καιρό όταν παντρεύτηκαν κρυφά και χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι στο κτήμα τους στη Νότιο Γαλλία. Λίγες ημέρες αργότερα διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή, ενώ τώρα έρχονται στο φως και λεπτομέρειες για το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει. Γιατί όταν υπάρχουν τεράστιες περιουσίες…..

Αυτό που ξεχωρίζει στο προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού είναι η ρήτρα για τη… μοιχεία. Γιατί Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ το έχουν προβλέψει και αυτό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα σημειώνονται στο προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού, αν ο Μπραντ Πιτ συνάψει σχέση με κάποια άλλη γυναίκα, ενώ είναι παντρεμένος με την Τζολί, η τελευταία θα πάρει την κύρια επιμέλεια των έξι τους παιδιών.

Οσον αφορά τα περιουσιακά τους, το λαμπερό ζευγάρι έχει κοινή περιουσία που υπολογίζεται στα 425 εκατ. δολάρια. Εξ αυτών τα 240 εκατ. Είναι του Μπραντ Πιτ. Εάν χωρίσουν καθένας τους θα λάβει όσα είχε βγάλει μέχρι να παντρευτούν. Οσα λεφτά βγάλουν από εδώ και στο εξής, αν χωρίσουν, θα μοιραστούν στα έξι τους παιδιά. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού.

Διαβάστε γιατί η Αντζελίνα Τζολί έγινε σκιά του εαυτού της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.