Δημοσκόπηση Alco: πώς εξηγείται η εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ

Πώς δικαιολογούνται τα τεράστια ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα δημοσκόπηση της Alco;

Ερωτηματικά και μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει τα τόσο μεγάλα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Alco.

Συγκεκριμένα, η τελευταία δημοσκόπηση της ALCO δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ 25,3% και προβάδισμα 3,6% έναντι της Ν.Δ.

Ο διευθυντής της εταιρίας Κώστας Παναγόπουλος μιλώντας στο exedra.gr εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εκτινάσσονται τα ποσοστά της Κουμουνδούρου και όπως ανέφερε:

Ο πρώτος λόγος έχει σχέση με το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε άνετο προβάδισμα στις ευρωεκλογές και η τρέχουσα πολιτική συγκυρία δε δίνει τη δυνατότητα στη Ν.Δ. να ανατρέψει την κατάσταση

Ο δεύτερος λόγος έχει σχέση με την οικονομική πραγματικότητα που έγινε η έρευνα για λογαριασμό της εφημερίδας το ΠΟΝΤΙΚΙ και κυρίως με τον ΕΝΦΙΑ. «Η έρευνα έγινε καταμεσής του ΕΝΦΙΑ και ο κόσμος είναι επηρεασμένος», είπε ο διευθυντής της ALCO.

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Παναγόπουλος εξήγησε ότι εάν η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς προχωρήσουν σε μέτρα που βελτιώνουν το οικονομικό κλίμα, υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης για την κυβέρνηση του. Σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε, η κατάσταση θα είναι μη ανατρέψιμη, λόγω του ότι η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ είναι υψηλή για τα δημοσκοπικά δεδομένα και παραπέμπουν σε ποσοστά που θα έχουν μπροστά το 3%

Ωστόσο, ο διευθυντής της ALCO εκτίμησε ότι για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει ενδεχόμενο για αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές!

Διαβάστε τη νέα δημοσκόπηση της Alco.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.