Η μητέρα της Μενεγάκη προειδοποιεί: «Ελένη, θα σ’ τα φάει όλα»

Πώς η μητέρα της Ελένη Μενεγάκη προειδοποιεί την κόρη της;

Τόσο καιρό δεν μιλούσε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Βλέπει ότι τα πράγματα αρχίζουν και χειροτερεύουν. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε απόγνωση. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δεν ξέρει πλέον τι πρέπει να κάνει για να αποφύγει την καταστροφή, από τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος είναι αποφασισμένος να της πάρει όλη την περιουσία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού YES.

Η δικαστική απόφαση που βγήκε υπέρ του καλεί την Ελένη να του καταβάλει το ποσό των 700.000 ευρώ. Η ίδια κατέθεσε έφεση, αλλά μέχρι να εκδικαστεί η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να προετοιμαστεί για τη μεγάλη μάχη. Βλέποντας τις παραπάνω εξελίξεις, η μητέρα της, Ζέτα, δεν έχει άλλη επιλογή απ’ το να προειδοποιήσει και να προφυλάξει την κόρη της.

«Παιδί μου, θα σ’ τα φάει όλα», φέρεται να της είπε, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το τι έπεται. Η αγωνία της Ζέτας Μισόκαλου είναι μεγάλη, λατρεύει την κόρη της και δεν θέλει με τίποτα να βλέπει την Ελένη να περνάει αυτό το μαρτύριο.

Διαβάστε γιατί η Ελένη Μενεγάκη κινδυνεύει να χάσει την περιουσία της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.