Fappening: παγκόσμιος σάλος με τα απόκρυφα των σταρς

Τι είναι το Fappening; Πώς έβγαλε στη φόρα τα απόκρυφα των σταρς;

Χαμός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο και κυρίως στα social media λόγω του γνωστού Fappening, όπως ονομάστηκε η δημοσιοποίηση των “προσωπικών” στιγμών διαφόρων σταρς.

Το »Fappening» λοιπόν, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς εκατοντάδες ακατάλληλες φωτογραφίες και “ιδιωτικά” βίντεο δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, έπειτα από κενό ασφάλειας του συστήματος iCloud, της υπηρεσίας αποθήκευσης δεδομένων της Apple!

Ανάμεσα στα θύματα του Fappening βρίσκεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς, η οποία ήταν εκείνη, που χτυπήθηκε αλύπητα από το εν λόγω “λάθος”, το πασίγνωστο μοντέλο Κέιτ Άπτον, αλλά και η Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ, ηθοποιός της γνωστής σειράς »Downton Abbey».

Ακόμη, κοινοποιήθηκαν και τρία προσωπικά – ακατάλληλα βίντεο της νεαρής ηθοποιού, που ερμηνεύει την Lady Sybil στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, προκαλώντας σάλο.

Σημειώνεται, πως η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία FBI έχει ανακοινώσει ότι διερευνά πιθανές ποινικές παραβάσεις δια της παραβίασης ιδιωτικών αρχείων.

Διαβάστε ποια η απίστευτη δίαιτα των σταρς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.