Φωτεινή, Ολυμπιακοί Αγώνες 2004: πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα [φωτο, vid]

Πώς είναι σήμερα η πανέμορφη Φωτεινή, που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004; Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο.

Όλοι θυμούνται το όμορφο 10χρονο τότε κοριτσάκι, τη Φωτεινή, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την αθωότητα αλλά και τη σοβαρότητά της κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, που έσβησε τη φλόγα.

Η Φωτεινή, που μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές πολλών παιδιών. Πλέον είναι 20 ετών, δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ ασχολείται με τον αθλητισμό και «βλέπει μέσα από την υποστήριξη φίλων και δωρητών μας το δικό της κοινωνικό, εκπαιδευτικό και επαγγελματικό αύριο με πολλές ελπίδες», λέει σχετική ανακοίνωση των Παιδικών Χωριών SOS, που «συστήνει» ξανά τη Φωτεινή, δέκα χρόνια μετά από εκείνη τη στιγμή στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων.

Αν και ασχολείται με πολλά πράγματα, όπως κάθε άνθρωπος της ηλικίας της, η 20χρονη Φωτεινή θέλει μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες της να μπορέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Δείτε την 20χρονη – πλέον – Φωτεινή, που έκλεψε τις εντυπώσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες 2004:
φωτεινη

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή της Φωτεινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004:
https://www.youtube.com/watch?v=e-MRc29_ihA

Διαβάστε πώς πέταξαν τα λεφτά των Ελλήνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.