Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά Δομπράκη που “γυάλισε” στον Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο [φωτο]

Ποια είναι η όμορφη μελαχρινή Θεσσαλονικιά Ελένη Δομπράκη που γυάλισε στον Γιώργο Παπανδρέου; Δείτε τις φωτογραφίες.

Η εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Ζάππειο Μέγαρο, την περασμένη Δευτέρα, με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, τα είχε όλα. Εναγκαλισμούς, επανασυνδέσεις, χειροκροτήματα, αγκαλιές, ύβρεις και αποδοκιμασίες.

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της βραδιάς να ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οι ύβρεις «προδότη» που εξαπέλυσαν θερμοκέφαλοι «παπανδρεϊκοί» στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ωστόσο η νεαρή Ελένη Δομπράκη κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η νεαρή ιδιωτική υπάλληλος, που άνοιξε με την ομιλία της την εκδήλωση απέσπασε πολλά χειροκροτήματα, ενώ κατάφερε να τραβήξει και το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού. Ο Γιώργος Παπανδρέου παρακολουθούσε με μεγάλη αφοσίωση την ομιλία της Ελένης Δομπράκη.

Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά, Ελένη Δομπράκη η οποία υπήρξε μέλος της ΠΑΣΠ και εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με έντονη δράση και σε τοπικές οργανώσεις του κόμματος στην Βόρεια Ελλάδα, στο τέλος της ομιλίας της καταχειροκροτήθηκε από όλη την οικογένεια Παπανδρέου, ενώ απέσπασε και πολλά θετικά σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές και την παρουσία της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η νεαρή μελαχρινή Ελένη Δομπράκη τοποθετήθηκε πίσω από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Γιώργο Παπανδρέου και την Ελένη Δομπράκη:

Δείτε το βίντεο με τα γιουχαρίσματα για τον Γιώργο Παπανδρέου στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.