Ηλίας Ψινάκης: γιατί προσέλαβε τη μεγαλύτερη εταιρεία ορκωτών λογιστών

Γιατί προσέλαβε τη μεγαλύτερη εταιρεία ορκωτών λογιστών, ο Ηλίας Ψινάκης;

Αποφασισμένος να στείλει στη φυλακή όλους όσους κατά το προηγούμενο διάστημα καταχράστηκαν το ταμείο του δήμου Μαραθώνα, φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ασχολείται μόνον με τον εν λόγω… ξεσκαρτάρισμα.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, η μεγαλύτερη εταιρεία ορκωτών λογιστών στον κόσμο θα πάει στα γραφεία του Δήμου Μαραθώνα προκειμένου να ελέγξει τα οικονομικά δεδομένα προηγούμενων ετών, κατόπιν εντολής του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη.

Ταυτόχρονα, μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η καταγγελία του υπαλλήλου του Δήμου, που μαζί με τον Ηλία Ψινάκη πήγε να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ορκωτών λογιστών, η PWC (Price Waterhouse Coopers) είναι πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο και έχει εμπλακεί μέχρι και στη σύνταξη κρατικών προϋπολογισμών.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αύριο το πρωί οι λογιστές της PWC θα πάνε στα γραφεία του Δήμου Μαραθώνα για να κάνουν «φύλλο και φτερό» τα πάντα, μετά από εντολή του δημάρχου Ηλία Ψινάκη. Οι ορκωτοί λογιστές της PWC, θα βρίσκονται από τις 8 το πρωί στα δημοτικά καταστήματα ερευνώντας κυρίως τα οικονομικά πεπραγμένα των τελευταίων ετών.

Διαβάστε ποιο σκάνδαλο εντόπισε στον Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.