Iphone 6: πόσο θα στοιχίζει. Τιμές σε Ευρώπη και Αμερική

Ποια θα είναι η τιμή για το iphone 6;

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την περίφημη παρουσίαση του νέου iPhone 6 και οι υποστηρικτές της συσκευής περιμέμουν με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει το προϊόν στις μεγάλες αγορές.

Από σήμερα ξεκινάνε επίσημα οι προπαραγγελίες για τα ολοκαίνουργια iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Το πρώτο γκρουπ χωρών που θα υποδεχτεί τις νέες συσκευές στις 19 Σεπτεμβρίου είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Σιγκαπούρη, η Βρετανία, η Αυστραλία και η Ιαπωνία.

Το δεύτερο γκρουπ χωρών επιβεβαιώθηκε επίσημα απο την ίδια εταιρία και δυστυχώς η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται μέσα σε αυτό. Έτσι λοιπόν στις 26 Σεπτεμβρίου τα δύο νέα iPhone 6 θα γίνουν διαθέσιμα στις αγορές της Ελβετίας, της Ιταλίας, της Ζηλανδίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Δανίας, της Νορβηγίας, του Λουξεμβούργου, της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Φινλανδίας, του Βελγίου, της Πορτογαλίας και της Ταιβάν.

Μέχρι στιγμής, οι τιμές που γνωρίζουμε για τα νέα μοντέλα αφορούν τις χώρες όπου σήμερα άνοιξαν οι παραγγελίες και παραθέτουμε αυτές των ευρωπαϊκών αγορών αλλά και των ΗΠΑ.

Τα δύο iPhone θα πωλούνται σε τρεις εκδόσεις το καθένα, 16GB, 64GB και 128 GB. Σημειώνεται ότι οι τρεις εκδόσεις του iPhone 6 Plus θα πωλούνται περίπου 100€ παραπάνω.

Δείτε τις τιμές του iphone 6 κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του iphone 6.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.