Βαθιά συγκίνηση για τον Γιονάς Γκουτιέρεζ: πάσχει από καρκίνο

Τι δήλωσε ο Γιονάς Γκουτιέρεζ για τον καρκίνο που πάσχει εδώ και ενάμιση χρόνο;

Σοκάρει η είδηση πως ο Γιόνας Γκουτιέρες πάσχει από καρκίνο, τον οποίο «πολεμά» εδώ και ενάμιση χρόνο, ενώ ακόμα πιο σοκαριστική είναι η αποκάλυψή του πως ο προπονητής του στη Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, του είπε να φύγει από την ομάδα, όταν έμαθε τα νέα.

Ο 31χρονος Αργεντινός Γιονάς Γκουτιέρεζ, με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του, TyC Sports, γνωστοποίησε πως: «Τον Μάιο του 2013 αισθάνθηκα πόνους στους όρχεις μου. Μετά από μια αρχική λανθασμένη διάγνωση ένας υπέρηχος διαπίστωσε το πρόβλημα. Όταν μου είπαν πως έχω καρκίνο πήγα σπίτι και έκλαψα. Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έπρεπε να αγωνιστώ».

Και συνέχισε… «Έπρεπε να ξεκινήσω χημειοθεραπείες. Δεν ήταν σημαντικό για μένα το οικονομικό θέμα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η υγεία. Αφαίρεσα τον αριστερό μου όρχι. Θα έχανα τα μαλλιά μου, αλλά δεν ήθελα να κουρευτώ. Μου ήταν πολύ δύσκολο. Και όταν γύρισα στην Αγγλία και τη Νιούκαστλ και τους είπα τι γινόταν, μου είπαν να φύγω από την ομάδα!»

Ο Γκουτιέρες, που πλέον αγωνίζεται στη Νόριτς (δανεικός από τη Νιούκαστλ), τόνισε πως αποκάλυψε το πρόβλημά του… «γιατί αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή η οποία μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους», ενώ έγραψε στο twitter: Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Πάντα κοιτάμε μπροστά».

Διαβάστε ποια 10 συμπτώματα δεν πρέπει να αγνοήσετε για τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.