Τηλεθέαση Καραβάτου Vs Σπυροπούλου: “πετάει” το δίδυμο στο Ε, έξαλλη η Κωνσταντίνα

Ποια τα νούμερα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών του Σαββατοκύριακου; Πώς πήγαν Καραβάτου – Κατσούλης και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Μπορεί σήμερα το πρωί να μην προβλήθηκε ζωντανά η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της, ωστόσο, τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης είναι αρκετά για να δείξουν την εικόνα του Σαββάτου!

Ενώ λοιπόν, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, νικήτρια της τηλεθέασης ανακηρύχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ισχυρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της Καραβάτου – Κατσούλη, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, το τηλεοπτικό δίδυμο πέρασε στην αντεπίθεση ξεπερνώντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα νούμερα τηλεθέασης.

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» κατέγραψε στο σύνολο τηλεθέασης ποσοστό 11,6% ενώ η εκπομπή Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη «Στα Καλά Καθούμενα» 16,5%.

Σημειώνεται, πως στο δυναμικό κοινό 15-44, η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου συγκέντρωσε 12,7% και η εκπομπή Καραβάτου – Κατσούλη 17,4%, γεγονός, που έχει κάνει έξαλλη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αναζητά τρόπους για να ανακάμψει η εκπομπή της!

Διαβάστε πότε πέθανε ο πατέρας της Κατερίνας Καραβάτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.