Τηλεθέαση Καραβάτου vs Σπυροπούλου: ανατροπή, ποια νίκησε, ποια είναι ράκος

Ποια κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης στη δεύτερη εκπομπή; Η Κατερίνα Καραβάτου ή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως έγινε στα νούμερα τηλεθέασης μια μέρα μετά την πρεμιέρα των πρωινών του Σαββατοκύριακου, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερό Κατσούλη στο Ε και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha.

Παρά το γεγονός, ότι η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κέρδισε εκείνη της Κατερίνας Καραβάτου στην πρεμιέρα, ωστόσο, τα ομολογουμένως χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της νεαρής ξανθιάς φαίνεται πως είναι τα χαμηλότερα σε πρεμιέρα, ενώ έδωσαν και μια… γεύση για τη συνέχεια.

Έτσι λοιπόν, μην έχοντας πει την… τελευταία της λέξη η Κατερίνα Καραβάτου, τερμάτισε πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής χαρίζοντας τα πρωτοφανή για το Ε ποσοστά τηλεθέασης, της τάξεως του 14%, ενώ η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου έκλεισε με 11%.

Κάτι τέτοιες ώρες λοιπόν, οι ιθύνοντες του Alpha αναρωτιούνται τι μπορεί να φταίει για την ανέλπιστη εξέλιξη της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία μετά τη χθεσινή τηλεθέαση εμφανίζεται ιδιαιτέρως αγχωμένη για τη συνέχεια αλλά και… απογοητευμένη, καθώς ήδη από τις πρώτες μέρες φάνηκε πως τα “δίνει όλα” χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τι τηλεθέαση έκαναν Καραβάτου – Σπυροπούλου στην πρεμιέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.