Το τροχαίο δυστύχημα που άλλαξε τη ζωή της Κατερίνας Τοπάζη

Ποιο το τροχαίο δυστύχημα που σημάδεψε την Κατερίνα Τοπάζη;

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, η Κατερίνα Τοπάζη είχε μια άσχημη εμπειρία ενός τροχαίου δυστυχήματος κατά το οποίο ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Παρόλο που η ίδια η Κατερίνα Τοπάζη δεν έφερε καμία ευθύνη, η τραγουδίστρια δήλωσε «Με επηρέασε πάρα πολύ. Είναι ένα τρομερά ευαίσθητο κομμάτι, για το οποίο δεν μου είναι ευχάριστο να μιλώ. Αυτά τα γεγονότα δεν έχουν λογική εξήγηση. Πιστεύω πολύ στο Θεό. Δεν έχω πειράξει κανέναν άνθρωπο, ποτέ συνειδητά τουλάχιστον. Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν έχω νιώσει κακία ή τάση εκδίκησης ποτέ και για κανέναν. Όποτε μου συνέβαινε ένα επώδυνο γεγονός, πάντοτε αναρωτιόμουν το γιατί. Τελικά αντιλήφθηκα ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις που να μπορεί κάποιος να δώσει», λέει στο περιοδικό Εγώ και συμπληρώνει:

«Ήταν νομίζω το πιο σοκαριστικό. Η μόνη βοήθεια που αναζητώ σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μου είναι από το Θεό. Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να σου προσφέρει ανακούφιση. Πέρασα από σαράντα κύματα ψυχολογικά όταν συνέβη. Όλα αυτά που βίωσα δεν περιγράφονται. Πόνεσα και στεναχωρήθηκα πολύ».

Διαβάστε ποιος δήμαρχος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.