Κώστας Κατσούλης: νέα στοιχεία για την δολοφονία του άτυχου οπαδού

Ποια είναι τα νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία του άτυχου οπαδού Κώστα Κατσούλη;

Νέα στοιχεία και πρόσωπα για την δολοφονία του άτυχου οπαδού Κώστα Κατσούλη υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των τραυματιών φιλάθλων του Εθνικού.

«Υπάρχει τουλάχιστον ένα εμπλεκόμενο άτομο ακόμα, κάτοικος Κρήτης, ο οποίος γελάει αυτή τη στιγμή και μέχρι τώρα γελούσε, που περίεργα δεν έχει κληθεί από την αστυνομία…» δηλώνει ο συνήγορος των τραυματιών, κ. Πέτρος Μαντούβαλος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο πρόκειται για ένα νεαρό που πρωτοστατούσε στα επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα ο Κώστας Κατσούλης να χάσει την ζωή του μετά από μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να τραυματιστούν σοβαρά και άλλοι, οι οποίοι απλά είχαν πάει να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

«Δεν πρόκειται να αναζητήσουμε κάποιον, θα καταδείξουμε το πρόσωπο, το οποίο συμμετείχε σ’ αυτήν την αποτρόπαια πράξη» πρόσθεσε ο συνήγορος του Κώστα Κατσούλη.

Πέρασαν 28 χρόνια από τον πρώτο θάνατο φιλάθλου σε ελληνικά γήπεδα, του Θάνου Μπλιώνα στο γήπεδο Αλκαζάρ και φαίνεται να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Ο Κώστας Κατσούλης καταγόταν από την Κρήτη, εκεί όπου θα γίνει αύριο η κηδεία του. Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

Δείτε στο βίντεο με τις σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα του Κώστα Κατσούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.