Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού Κώστα Κατσούλη: “Γιατί τόσο μίσος για το παιδί μου;” [vid]

Δείτε το βίντεο με τις σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα του Κώστα Κατσούλη.

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα, που υπέστη από σιδερογροθιά στον αγώνα της ομάδος του με τον Ηρόδοτο.

Ένα μεγάλο γιατί βασανίζει από τις 15 Σεπτεμβρίου τον Βασίλη Κατσούλη, πατέρα του άτυχου Κωστα Κατσούλη, του τελευταίου θύματος της τυφλής οπαδικής βίας.

Με τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Βασίλης Κατσούλης αναζητά απάντηση στο «γιατί υπήρξε τόσο μεγάλο μίσος» για τον γιο του.

Όπως δήλωσε στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ οι δύο ομάδες, ο Εθνικός και ο Ηρόδοτος, δεν είχαν εμπάθεία μεταξύ τους και οι οπαδοί τους δεν είχαν προηγούμενα αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντιόντουσαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Και το ερώτημα γίνεται μεγαλύτερο για τον κύριο Βασίλη καθώς αναρωτιέται “Εσείς ξέρετε να χειριστείτε σιδερογροθιά ώστε τα χτυπήματά σας να μην αφήσουν τραυματισμό; Γιατί να μην πάει το μυαλό μου ότι αυτοί που χτύπησαν ήξεραν τι έκαναν;”.

Κατά τον κ. Κατσούλη αυτοί που επιτέθηκαν στον γιο του, Κώστα «δεν ήταν παιδάκια που πήγαν να παίξουν απλά μπουνιές» αλλά τα κίνητρά τους, όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ήταν φασιστικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του Κώστα Κατσούλη:
https://www.youtube.com/watch?v=gNCpyaz2fAE

Διαβάστε την ανακοίνωση για τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.