Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: ποια η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο

Ποια η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Κωστόπουλου – Μπαλατσινού; Τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη Τζένη Μπαλατσινού, τα παιδιά τους αλλά και το πρόβλημα υγείας του.

«Με την Τζένη Μπαλατσινού έχω ζήσει 20 χρόνια και έχουμε τρία παιδιά. Το μοντελάκι “βλέπω τα παιδιά μου το Σαββατοκύριακο” που έχουν καθιερώσει όσοι χωρίζουν και πλακώνονται δεν παίζει σε μας. Τα παιδιά μου θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα και το ίδιο θέλει και η Τζένη. Έτσι θέλω να μεγαλώσει ο γιος μου. Θα τρώει, θα χ@ζει και θα κατουράει μαζί με τον πατέρα του -και έτσι θέλω να το γράψεις. Αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το χωνέψουν. Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα, θα περιμένουν να εμφανιστώ στην Μύκονο. Θα με έχουν θάψει και θα βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας σαν τον John Kennedy και τον Elvis Prisley», λέει ο Πέτρος Κωστόπουλος, προσθέτοντας ότι ουδέποτε πλακώθηκε με την πρώην σύζυγό του, ούτε έλειψε κάποια μέρα από το σπίτι τους, αλλά ούτε υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στον γάμο, όπως γράφτηκε.

Μιλώντας για τις δυσκολίες του φετινού Καλοκαιριού, ο πρώην παρουσιαστής, Πέτρος Κωστόπουλος κάνει λόγο για «καραγκιόζηδες» που έγραφαν φανταστικά σενάρια για τον χωρισμό του και εξηγεί γιατί αποφάσισαν να βγάλουν ανακοίνωση: «είμαστε δημόσια πρόσωπα κρετίνε. Δεν κρύβεται σαν το δικό σου διαζύγιο στη γειτονιά σου. Γιατί, αν δεν το λέγαμε μόνοι μας, θα το έσερναν όλο το καλοκαίρι σαν κουτσομπολιό. Λες ότι μου άρεσε να το κάνω έτσι. Όχι, αλλά ήθελα να αποφύγω αυτό το σύρσιμο. Το ίδιο είχα συμβουλέψει τότε και τον Γιάννη Λάτσιο με την Ελένη Μενεγάκη».

Τέλος, μιλώντας για την «μάχη» με την κατάθλιψη, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρει «αν έχεις μια ασθένεια θα πρέπει να το λες, είναι αγχολυτικό, στο λένε και οι γιατροί… Κάποια στιγμή αντιστάθηκα, είπα “Τέλος”. Έχω αισιοδοξία μέσα μου, αλλά έχω και ένα βάρος, θέλω να ‘μαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Ξέρεις τι θα ‘θελα πιο πολύ αυτή τη στιγμή; Να ξεχάσουν ότι υπάρχω. Για να κάνω τη δουλειά μου σωστά, δεν θέλω να με θυμάται κανένας. Η επωνυμία σου δίνει ένα καλό τραπέζι, καμιά γκόμενα, σου σβήνουν την κλήση» και καταλήγει: «γι’ αυτό πλέον θα ήθελα να μην υπάρχω και ελπίζω και φέτος τον Χειμώνα να εξατμιστώ, να μη χρειάζεται να μιλάω σε καμία κάμερα πια!».

Διαβάστε ποιο το νέο επιχειρηματικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.