Συγκλονίζει ο Μανώλης Καραμολέγκος: υιοθέτησε τη γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του

Ποια η συγκλονιστική κίνηση του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου;

Οκτώ μήνες μετά τις φρικτές στιγμές, που πέρασε στα χέρια του Μολδαβού απαγωγέα και συνεχίζει να συγκλονίζει ο γνωστός επιχειρηματίας, Μανώλης Καραμολέγκος.

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Μανώλης Καραμολέγκος λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελέυθερος, έπεισε τον Μολδαβό απαγωγέα να τον αφήσει λέγοντάς του “Άφησε με ελεύθερο και σου υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου”.

Σήμερα λοιπόν, κρατώντας την υπόσχεσή του, ο αρτοβιομήχανος Μανώλης Καραμολέγκος φαίνεται πως “τρέχει” τις διαδικασίες ώστε να πάρει η σύζυγος του 37χρονου πράσινη κάρτα και να μπορεί να εργάζεται στις επιχειρήσεις του χωρίς προβλήματα και στηρίζει με κάθε τρόπο οικονομικά την ίδια και το παιδί της.

Λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του ο Μανώλης Καραμολέγκος σκέφτηκε να προσλάβει στο εργοστάσιό του τη νεαρή γυναίκα από τη Μολδαβία και αφού ήρθε σε επαφή μαζί της ξεκίνησε τις διαδικασίες για την πρόσληψή της. Αφού το πρόβλημα με την άδεια παραμονής της δεν είχε λυθεί ακόμα, αποφάσισε να την ενισχύσει εκτός από οικονομικά, με ρουχισμό και με τρόφιμα.

Σημειώνεται, πως η νεαρή αλλοδαπή ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον φόβο από τα ελεύθερα μέλη της συμμορίας και δεν θέλει να μιλάει για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τον Μανώλη Καραμολέγκο, τη βοήθεια που της προσφέρει και τα πλάνα που κάνει για τη ζωή της.

Διαβάστε τις νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή του Μανώλη Καραμολέγκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.