Συγκλονίζει η Μαρία Παπαδοπούλου, Καλλιθέα: “Θέλω να χαρίσω το σπίτι μου στα…”

Ποια τα όνειρα της Μαρίας Παπαδοπούλου, που έζησε το “σύγχρονο Κωσταλέξι” στην Καλλιθέα;

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, η 36χρονη Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία από το 2006, οπότε και έφυγε από τη ζωή η μητέρα της ζούσε μια κόλαση στα χέρια της γυναίκας που υποτίθεται ότι τη φρόντιζε στο σπίτι της στην Καλλιθέα.

Η κατάσταση της υγείας της Μαρίας Παπαδοπούλου βελτιώνεται συνεχώς, όμως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να συνέλθει κυρίως ψυχικά, αφού οι πληγές από τον εγκλεισμό και την κακοποίηση είναι πολύ βαθιές.

Όπως είχε γράψει και το star.gr, η Μαρία Παπαδοπούλου θα είχε χάσει τη ζωή της, αν δεν την έσωζαν οι γείτονές της στην πολυκατοικία, όπου έμενε στην Καλλιθέα και δεν φώναζαν την αστυνομία.

Η 36χρονη ανάπηρη κοπέλα ζούσε κατάκοιτη στο μπαλκόνι του φωταγωγού, χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, με σπασμένο πόδι, το οποίο της το είχαν δέσει πάνω σε ένα ξύλο, αφήνοντάς την να σαπίσει από τις κατακλίσεις.

«Η Όλγα είναι μία μάγισσα», λέει για την 77χρονη Ρωσοπόντια στα χέρια της οποίας δεινοπάθησε, αφού πρώτα κατάφερε να την εξαπατήσει και να της γράψει το σπίτι στην Καλλιθέα, κρατώντας ευτυχώς η ίδια την επικαρπία.

Η Μαρία Παπαδοπούλου ονειρεύεται να επιστρέψει στο σπίτι της, αφού δεν γνωρίζει ότι εκεί μένουν ακόμα οι βασανιστές της, όμως ελπίζει και σε μια νέα ζωή ακόμα και μακριά από την Αθήνα.

«Όνειρό μου είναι να ζήσω στη Ρόδο. Μου έχουν πει ότι το νησί είναι τόσο όμορφο που μοιάζει με τον Παράδεισο. Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκεί», λέει και εκπλήσσει τους πάντες με το μεγαλείο της ψυχής της αποκαλύπτοντας:

«Το σπίτι μου αν πήγαινα στη Ρόδο δεν θα το χρειαζόμουν. Θα το χάριζα στα φτωχά και ορφανά παιδιά».

Διαβάστε ποιο το νέο Κωσταλέξι της Καλλιθέας και ποια η αλήθεια για την Ελένη από το Κωσταλέξι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.