Μετεγγραφές φοιτητών 2014-2015: πότε και πού θα συμπληρωθεί η αίτηση εγγραφής στο τμήμα

Πότε θα συμπληρωθεί η αίτηση εγγραφής στο τμήμα σύμφωνα με τις μετεγγραφές φοιτηών 2014-2015;

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν για τις μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών για το έτος 2014-2015. Σε συνέντευξη του στο δελτίο ειδήσεων, στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», σε ερώτηση για τις μετεγγραφές των φοιτητών που πέτυχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε:

«Πήραμε μία απόφασή σήμερα το μεσημέρι με τους Πρυτάνεις και τους Προέδρους των Τ.Ε.Ι. και θέλω να την ανακοινώσω. Κατά την διαδικασία των εγγραφών, που θα κάνουν οι φοιτητές από τις 15 έως 26 του μήνα, στα ιδρύματα στα οποία πέτυχαν, θα ζητήσουμε να δηλώσουν εάν επιθυμούν να κάνουν μετεγγραφή και πού θέλουν να πάνε».

Άρα, κατά τη διαδικασία των εγγραφών, που θα κάνουν οι φοιτητές από τις 15 έως 26 του μήνα, στα ιδρύματα στα οποία πέτυχαν, θα ζητηθούν να δηλώσουν εάν επιθυμούν να κάνουν μετεγγραφή και πού θέλουν να πάνε. Την κοινή αυτή απόφαση έλαβαν ο υπουργός με τα τριμελή Συμβούλια των Πρυτάνων και προέδρων των ΤΕΙ.

Η απόφαση αυτή αφορά μόνον τους φοιτητές που δικαιούνται μετεγγραφή, βάσει των δύο νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα από τη Βουλή.

Διαβάστε τι θα γίνει με τα αδέρφια στις μετεγγραφές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.