“Σεισμός” στην Κυβέρνηση: τα νέα μηνύματα Μπαλτάκου που “καίνε” τον Σαμαρά

Ποια τα νέα μηνύματα του Τάκη Μπαλτάκου με μέλη της Χρυσής Αυγής, που καίνε τον Αντώνη Σαμαρά;

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος φαίνεται να είναι ο Αντώνης Σαμαράς, αφού οι αποκαλύψεις για τον Τάκη Μπαλτάκο και την πιθανή συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή ολοένα και πληθαίνουν.

Στα νέα ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν, ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος εμφανίζεται να δίνει εντολές στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, εν όψει κρίσιμων ψηφοφοριών τον Φεβρουάριο του 2013.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και επικαλείται «εθνικούς λόγους» για την πρωτοβουλία του, επιβεβαιώνοντας εμμέσως και τη γνώση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την επικοινωνία του με τον Κασιδιάρη.

Επιβεβαιώνει επίσης τη σχέση του με τον Ζούμπο (τον «25χρονο υπάλληλο» της Χρυσής Αυγής)! Βέβαια, ο Τάκης Μπαλτάκος δεν εξήγησε ποιοι είναι οι «εθνικοί λόγοι» που επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία να συνταχθεί με τη Χρυσή Αυγή, και μάλιστα οι σχέσεις αυτές να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε με απλή εντολή Μπαλτάκου να ψηφίζει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης.

Σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» φέρνει στη δημοσιότητα δύο ακόμη μηνύματα από το γραφείο της Χρυσής Αυγής (Ζούμπος) προς τον Κασιδιάρη, που έχουν σχέση με τον Τάκη Μπαλτάκο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τη Δευτέρα 23/9/13, ο Ζούμπος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στον Κασιδιάρη: «Ενημερωτικά με πέτυχε ο Τάκης από το απέναντι γραφείο και ζητούσε εσένα». Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ζούμπος στέλνει στον Κασιδιάρη ένα δεύτερο πανομοιότυπο μήνυμα.

Τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι ακόμα και εκείνη την κρίσιμη στιγμή, τις παραμονές των συλλήψεων, ο ισχυρός άνδρας του Μαξίμου επιδίωκε νέες επαφές με την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης. Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς παραμένουν εκτεθειμένοι.

Πέντε μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο Τάκης Μπαλτάκος αναζητούσε εναγωνίως τον Ηλία Κασιδιάρη!

Διαβάστε τις νέες αποκαλύψεις για τον Τάκη Μπαλτάκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.