Παναγιώτης Βασιλειάδης: γιατί συνελήφθη ο πρώην άντρας της Κοκκίνου

Γιατί συνελήφθη ο πρώην άντρας της Κοκκίνου, Παναγιώτης Βασιλειάδης;

Επιχείρηση σκούπα πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο νυχτερινό κέντρο Romeo Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Έλλης Κοκκίνου, Παναγιώτης Βασιλειάδης αλλά και ένας ακόμη υπάλληλος, υπεύθυνος του πάρκινγκ.

Επί τρεις και πλέον ώρες άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι προσποιούνταν τους πελάτες, σάρωναν την περιοχή διενεργώντας ελέγχους εντός και εκτός του καταστήματος.

Όπως αποκαλύπτει το e-reportaz το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν να διαπιστωθεί η ύπαρξη μεγάλου αριθμού παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων στους χώρους στάθμευσης, αλλά και φορολογικές παραβάσεις εντός του καταστήματος.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα. Άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας επιβαίνοντας σε Ι.Χ αυτοκίνητο κατέφτασαν στο Romeo. Πλησιάζοντας έναν από τους παρκαδόρους του μαγαζιού ρώτησαν πόσο κοστίζει η στάθμευση με εκείνον να απαντά 10 ευρώ. Οι αστυνομικοί αντέτειναν ότι θα προσπαθήσουν να βρουν μόνοι τους θέση.

Από τις 2 έως και τις 5 τα ξημερώματα παρέμεναν ακροβολισμένοι παρακολουθώντας την κίνηση. Σε αυτό το διάστημα 56 συνολικά αυτοκίνητα εξήλθαν του χώρου στάθμευσης χωρίς να κοπεί ούτε μια απόδειξη.

Οι αστυνομικοί, στα πλαίσια του αυτοφώρου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον υπεύθυνο του χώρου στάθμευσης. Συνάδελφοι τους, μέλη της δεκαμελούς ομάδας, ξεσκόνισαν τον εσωτερικό χώρο του Romeo, όπου ανακάλυψαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.330 ευρώ.

Οι «ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες και στον Παναγιώτη Βασιλειάδη, ο οποίος εμφανίζεται ως υπεύθυνος του καταστήματος.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβίαση του άρθρου 7 του νόμου 3181/2003 σε βαθμό πλημμελήματος. Οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου τους ασκήθηκε δίωξη. Θα δικαστούν τη Δευτέρα στις 12 από το Αυτόφωρο Μονομελές.

Διαβάστε πώς η Έλλη Κοκκίνου έφτασε κοντά στον θάνατο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.