Ποιοι 2 γνωστοί άντρες “έπαιξαν” μπουνιές για την Πάολα

Ποιοι 2 γνωστοί άντρες “έπαιξαν” μπουνιές για την Πάολα;

Αυτόπτες μάρτυρες ενός καβγά που όμοιος του δεν υπήρχε και αυτός για χάρη της Πάολα, έγιναν όσοι βρέθηκαν πριν λίγο καιρό έξω απο τα βραβεία MAD.

Η κόντρα φέρεται να σιγοέβραζε καιρό πριν την μοιραία συνάντηση τους την βραδιά των βραβείων Mad που έγιναν πριν απο λίγο καιρό. Πρωταγωνιστές του θερμού επεισοδίου όπου έπεσαν πολλές ψιλές και χοντρές, δυο πολύ ισχυροί και γνωστοί άντρες του μουσικού πενταγράμμου.

Ο μεν μετρ τεράστιων επιτυχιών και ο δε στέλεχος δισκογραφικής εταιρίας. Ο μεν, που είναι ένας άνθρωπος καθόλα ήσυχος και ευγενικός, που σημαίνει ότι για να βγει απο τα ρούχα του έφτασε εκτός ορίων, κάτι που δεν το συνηθίζει, έκανε το δε…μαύρο!

Κι αυτό γιατί απο καιρό υπήρχε μια μεταξύ τους ένταση γύρω απο το όνομα της Πάολα. Ε δεν ήθελε και πολύ να γίνει το μπάμ. Που αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν, θα είχαμε χειρότερα. Σύμφωνα με τους διαδίδοντες, ο γνωστός στιχουργός είχε απόλυτο δίκιο να φερθεί έτσι αφού η συμπεριφορά του εν λόγου άντρα της δισκογραφικής μόνο στο «παράδεισο» δεν οδηγούσε χρόνια τώρα τους συνεργάτες του.

Και όπως ακούγεται δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν στην μπούκα και του το κρατάνε μανιάτικο.

Δείτε την άσεμνη χειρονομία της Πάολα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.