Παυλίνα Βουλγαράκη: ο πρόσφατος χωρισμός και η φιλία με τον…

Πώς η νεαρή τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη θα ανοίξει καινούργια σελίδα στη ζωή της μετά τα δύσκολα χρόνια;

Μια νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως αποφάσισε να ανοίξει η Παυλίνα Βουλγαράκη, σύμφωνα με το Thema της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

H νεαρή τραγουδίστρια και κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα Βουλγαράκη αποφάσισε να χωρίσει με τον μέχρι πρότινος σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία Πέτρο Απαλάκη.

Μετά από έναν χρόνο σχέσης, το ζευγάρι φαίνεται πως ακολούθησε χωριστούς δρόμους, παρόλο που στις αρχές του καλοκαιριού η Παυλίνα Βουλγαράκη βρισκόταν στο πλάι του συντρόφου της στη Μύκονο, όπου εκείνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Μετά τον χωρισμό τους, βέβαια, η Παυλίνα Βουλγαράκη φαίνεται πως ανέπτυξε μια στενή φιλία με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, που έγινε γνωστός μέσα από τις πολύκροτες σχέσεις του με την Άννα Βίσση και την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Παυλίνα Βουλγαράκη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Ψωμόπουλο, απάντησε πως είναι μόνο φίλοι, αλλά οι συχνές τους κοινές εμφανίσεις αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει ανάμεσά τους μια πιο στενή σχέση.

Δείτε γιατί κατέρρευσε ψυχολογικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.