Βόμβα από Mega: ποιος “βετεράνος” δημοσιογράφος αποχωρεί απο το κανάλι

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος του Mega αποχωρεί από το μεγάλο κανάλι;

Μπορεί το τελευταίο διάστημα το Mega να κέρδισε το χαμένο έδαφος, ιδίως μετά το απρόσμενα υψηλά ποσοστά του δελτίου ειδήσεων, ωστόσο, το κανάλι φαίνεται πως προχωρά σε δραστικές αλλαγές.

Η Μαρία Σαράφογλου, που αυτή τη στιγμή -έστω και ανεπίσημα- είναι η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Mega φαίνεται να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σταθμού .

Ωστόσο η επίσημη πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου για τη σεζόν 2014-2015, θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο, όταν θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα προγράμματα και εκπομπές του Mega.

πρετεντερηςΤότε είναι, που θα κάνει έναρξη και το δελτίο στην τελική του μορφή για φέτος, αφού μέχρι τώρα δεν έχει κομμάτι σχολιασμού και παράθυρα, που μέχρι πρότινος κάλυπταν γνωστοί δημοσιογράφοι, όπως ο Μανώλης Καψής, Παύλος Τσίμας και Γιάννης Πρετεντέρης.

Πληροφορίες του athensmagazine λοιπόν, λένε ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού προβληματίζονται, για το κομμάτι του σχολιασμού και τα παράθυρα του δελτίου, με σκέψεις να απομακρύνουν ή να περιορίσουν τον ρόλο του Γιάννη Πρετεντέρη στο δελτίου, ο οποίος δέχεται σκληρή κριτική από το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που γνωρίζουν καλά οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Το γεγονός αυτό, όπως όλα δείχνουν, ενδέχεται να κόψει και τη γνωστή εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη “Ανατροπή”, η οποία τα τελευταία χρόνια προβαλόταν κάθε Δευτέρα.

Διαβάστε γιατί το mega διώχνει Πρετεντέρη, Τσίμα και Τρέμη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.