Έρχονται 1.130 προσλήψεις σε δήμους: ποιους αφορούν. Ειδικότητες

Πότε ξεκινούν οι 1.130 προσλήψεις στους δήμους; Ποιους αφορούν;

Προσλήψεις 1.130 εργαζομένων φαίνεται πως ανοίγουν κατά το επόμενο διάστημα στους Δήμους, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2014.

Σημειώνεται, ότι για τις νέες προσλήψεις στους δήμους θα δοθεί προτεραιότητα σε επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.

Όπως γράφει το Έθνος οι προσλήψεις αφορούν σε 450 μόνιμο προσωπικό και σε 680 συμβασιούχους, ενώ σε ότι αφορά στους τελευταίους οι 500 θα προσληφθούν στους δήμους μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και οι 180 με χρήματα του κράτους.

Σε ό,τι αφορά στους μόνιμους πρόκειται για επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008 και θα επιλεγούν οικονομολόγοι, προσωπικό παιδικών σταθμών, αρχιτέκτονες, προσωπικό πληροφορικής, λογιστές, γιατροί, κτηνίατροι, κοινωνιολόγοι, ηλεκτρολόγοι, γεωπόνοι κλπ.

Αναφορικά με το προσωπικό που θα προσληφθεί με χρήματα μέσω ΕΣΠΑ στην πλειοψηφία του θα είναι προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς.

Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι σε ό,τι αφορά σε επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 2008 που ήδη υπηρετούν στους δήμους με συμβάσεις, αυτές αναμένεται να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου και ουσιαστικά να περάσουν οι εργαζόμενοι σε καθεστώς μονιμότητας.

Διαβάστε πότε ξεκινούν οι προσλήψεις στους δήμους μέσω ΟΑΕΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.