Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz χώρισε [φωτο]

Δείτε ποιο πασίγνωστο ζευγάρι έφθασε στον χωρισμό.

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο του και να τραβήξει χωριστούς δρόμους ο ένας από τον άλλον!

Το ζευγάρι, δεν συνήθιζε να απασχολεί τα μέσα με την προσωπική του ζωή αλλά μόνο μέσα από τη δουλειά τους (σ.σ. εκείνος τραγουδιστής κι εκείνη δημοσιογράφος), κυρίως λόγω του ότι δεν ήθελαν να εκθέσουν στα φώτα της δημοσιότητας την κόρη τους.

Η είδηση του χωρισμού τους τάραξε τους κόλπους της ελληνικής showbiz, καθώς οι δυο τους έδειχναν από τα ζευγάρια, που θα ήταν για πάντα μαζί!

στοκαςΟ λόγος για τον Μπάμπη Στόκα και την Φωτεινή Ψυχίδου οι οποίοι έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Ιόλη που σήμερα είναι πέντε ετών.

Ο τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας και η δημοσιογράφος της εκπομπής «F+M Live» με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, Φωτεινή Ψυχίδου άρχισαν να αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το people προβλήματα στη σχέση τους από πέρυσι όμως φέτος το καλοκαίρι τα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από την οικογενειακή τους ευτυχία.

Έτσι, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους και μάλιστα η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου έχει ήδη βρει σπίτι, όπου και σκοπεύει να μετακομίσει ενώ είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου.

Διαβάστε ποιο ζευγάρι της πολιτικής σκηνής χώρισε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.