Τριανταφυλλόπουλος-Κίλιαν: γιατί στα πρόθυρα χωρισμού

Τι αναφέρει δημοσίευμα σε γνωστό περιοδικό για τον ενδεχόμενο χωρισμό Τριανταφυλλόπουλου-Κίλιαν;

Βόμβα στο γάμο του ζευγαριού Τριανταφυλλόπουλος-Κίλιαν που φέρεται να δίνει σκληρή μάχη για να σώσει το γάμο του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου στο περιοδικό CIAO.

Είναι μια άσχημη είδηση-εξέλιξη σε έναν γάμο που φέρεται να περνάει δύσκολα μετά απο εννιά χρόνια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον τελευταίο καιρό διαδίδουν όλο και πιο έντονα ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κίμ Κίλιαν ζούνε ήδη χωριστά, κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια να μην οδηγηθούν στο αδιέξοδο του διαζυγίου.

Στο εκτενές ρεπορτάζ μου που κυκλοφορεί σήμερα στο περιοδικό CIAO ο γνωστός δημοσιογράφος απαντάει σε όλα όσα λέγονται για το τέλος του γάμου του με την Κίμ Κίλιαν.

Διαβάστε ποια η καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου για τον Θεοδωράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΗΖΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΟΣ ΝΙΚ>>>>??

  2. ΑΣΕ ΜΑΣ Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΙΑ.ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΘΕΛΕΙ ‘ΔΟΞΑ’ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑΝ ΖΑΡΩΜΕΝΟ,ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ.ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ,ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΗΔΙΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ,ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΕ Η ΚΙΜ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ(ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΒΥΛΗ),ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ(ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ),ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΙΟΥΔΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΨΗ-ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ- ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ,ΠΗΡΕΣ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ,ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ).ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ;ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ,ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ,ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines