Tζίνα Μοσχολιού: ποια η νέα προσπάθεια της συζύγου του Μπογδάνου

Ποια είναι η νέα τηλεοπτική προσπάθεια της συζύγου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνας Μοσχολιού;

Είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει καταφέρει να τον συζητούν, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει δώσει άλλη διάσταση στην ενημέρωση με την παρουσίαση της απογευματινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, είτε κάνοντας ό,τι σχόλιο θέλει, είτε γιατί στη μέση ενός θέματος αποφασίζει να μιλήσει στο τηλέφωνο με κάποιον από τους εμπλεκόμενους στο ρεπορτάζ, κάνοντας έξαλλους τους συνεργάτες του για τον αυθορμητισμό του που προσπαθούν να τα μαζέψουν και να τα βάλουν σε τηλεοπτική τάξη.

Ως… αστείο μάλιστα στον ΣΚΑΪ λέγεται ότι δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση, αν κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σηκωθεί και απαγγείλει ποίηση. Προς το παρόν πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα κάνει την καινούργια τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου. Εντούτοις, το έτερόν του ήμισυ, η σύζυγός του Τζίνα Μοσχολιού, ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.
download
Η δημοσιογράφος μέσα από την καθημερινή εκπομπή της «Άκου τι έγινε» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» σερφάρει στο διαδίκτυο και σχολιάζει πολλά από αυτά που διαβάζει.

Σε λίγες μέρες όμως, θα βρεθεί μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και θα δίνει μάχη για την τηλεθέαση καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24, όπου θα παρουσιάζει μαζί με τον Βασίλη Νέδο την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, σχολιάζοντας την επικαιρότητα της μέρας με «ανατρεπτικό τρόπο», όπως υπόσχεται και η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Στην προσπάθεια μάλιστα η εκπομπή να γίνει πιο ανατρεπτική σκοπεύουν να σχολιάζουν την επικαιρότητα και μουσικά έχοντας δίπλα τους και έναν dj. Η καινούργια πρωινή εκπομπή του ACTION 24 με τον Βασίλη Νέδο και την Τζίνα Μοσχολιού θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 10 έως τις 12 το πρωί σκοπεύοντας να δώσει μία ανατρεπτική ματιά στην επικαιρότητα.

Διαβάστε τι απαντά η φερόμενη ως σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.